Pályázati lehetőségek a 2014-2020 időszakra a szociális szövetkezetek számára

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Tisztelt Szociális szövetkezetek!

Sok megkeresést kaptunk, hogy milyen pályázati lehetőségek lesznek a szociális szövetkezetek számára.. Közzé tesszük a DFT Hungaria Kft. által összeállított lehetséges pályázati lehetőségeket a 2014-2020-as időszakra, amelyeket a szociális szövetkezetek megpályázhatnak.

Jelenleg még a pályázatok nincsenek kiírva és nem tudni, hogy az egyes pályázatok milyen konkrét feltételekkel lesznek kiírva.

Amint megjelenik a tervezett pályázatokból bármelyik, akkor a konkrét pályázati kiírásról értesítést küldünk a a SzOSzöv hírlevélre (www.szoszov.hu) feliratkozottak számára, illetve közzé tesszük a SzOSzöv weblapján.

Üdvözlettel:

Németh László
SzOSzöv elnök

Forrás: szoszov.hu[/vc_column_text][mk_button dimension=”three” size=”small” outline_skin=”dark” outline_active_color=”#fff” outline_hover_color=”#333333″ text_color=”light” icon=”moon-folder-open” url=”https://www.szoszov.hu/sites/default/files/letoltheto/dftszocszovpaly2020.pdf” target=”_blank” align=”left” fullwidth=”false” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″ bg_color=”#fdb62d”]Pályázati dokumentáció[/mk_button][/vc_column][/vc_row]

Szólj hozzá!